Ervaar een nieuwe manier van koken met Cook & Create

Lunch
Dinner
On the go
Slager / Traiteur
Frituur / fastfood
Overheid & non-profit catering
Zorg catering
Onderwijs catering
Bedrijven & industrie catering
Recreatie
Overnight stay
Resto / bistro

Komt u tijd te kort tijdens de (veggie) mise en place? Wilt u ook meer tijd om uw team te begeleiden? Of meer tijd voor creativiteit?
Wilt u de foodcost en de voedselverspilling onder controle houden? Houdt u er ook niet van om apart in te kopen voor het vegetarische aanbod? 

Ervaar het gemak van de basismixen van Cook & Create. Met dit gamma droge half fabricaten helpen we u gemakkelijk, snel en voordelig een smaakvol gerecht op de kaart te zetten, dat ook geschikt is voor vegetariërs en veganisten.

Wij helpen u met de basis zodat u meer tijd heeft voor uw grootste uitdagingen.

 

Onze missie

Onze missie is om u als foodprofessional te helpen bij het serveren van lekkere gerechten en een oplossing te bieden voor de hedendaagse uitdagingen van een chef. Dit doen we met ons assortiment droge halffabrikaten die u snel en makkelijk kan bereiden. Een basismix waar u als chef nog een eigen twist aan kan geven.

 

Easy, tasty, veggie

De voorwaarden van onze producten zijn gebaseerd op Easy Tasty Veggie. Door het aanbieden van een smaakvol assortiment dat gemakkelijk en snel te bereiden is, willen we u helpen om heerlijke gerechten op tafel te toveren. We geloven dat u met deze basis de mooiste creaties kan maken met uw eigen twist. Verras al uw gasten; dit gamma is ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

 

De voordelen van Cook & Create voor uw zaak op een rijtje:

  • Scherpe kostprijs

Je gebruikt wat je nodig hebt. De bereidingstijd en de personeelskost per gerecht is lager, waardoor de brutomarge per gerecht omhoog gaat.

  • Minder handeling = tijdwinst

Minder voorbereiding en minder handeling à la minute, geeft je meer tijd om ergens anders aan te besteden, zoals creativiteit van de gerechten of begeleiding van je team. Minder handeling  dus minder verplaatsing en bijgevolg makkelijker om 1,5m afstand te houden.

  • Constante kwaliteit

Halffabrikaten hebben altijd hetzelfde kookproces en altijd exact dezelfde garingstijd. De producten van Cook&Create zijn een heerlijke basis waar de chef nog zijn eigen toets kan aan toevoegen.

  • Minder foodwaste

Met Cook&Create maak je de exacte hoeveelheid die je nodig hebt. Bovendien maak je de porties zo groot als je zelf wil.

  • Economisch

Uit 2 kg basismix maak je een veelvoud volume saus of eindproduct. Onze verpakking is makkelijk hersluitbaar en bewaar je op kamertemperatuur, wat plaats in de koelruimte of diepvries bespaart. Ook de houdbaarheid is zeer lang.

Benieuwd om zelf met Cook & Create aan de slag te gaan?
Vraag vandaag nog een gratis proefpakket aan.

Samenwerken? Neem contact op.