Ons Team Be-Lux

Maak kennis met ons Foodservice team in de Belux

Ontdek de gezichten achter Pietercil Foodservice in België en Luxemburg

Tom Moonens
Tom Moonens
Key Accountmanager
Maak kennis met Tom, levensgenieter die al snel wist...
More
Tom Moonens
Tom Moonens
Key Accountmanager

Maak kennis met Tom, levensgenieter die al snel wist dat hij wou werken in de Food wereld.
Hij heeft al heel wat ervaring binnen Pietercil en haalt zijn energie uit het samenwerken met mensen en het opstarten van nieuwe projecten.
Zo probeert hij in zijn sales rol als key accountmanager steeds lange termijn partnerships uit te werken met zijn klanten.

In zijn vrije tijd is hij graag in gezelschap van vrienden, waar lekker eten en drinken nooit ver weg zijn.
Je kan hem ook regelmatig terugvinden op een padel pleintje of op de plaatselijke voetbalclub waar hij jeugdtrainer is.

Danny D'Hauwer
Danny D'Hauwer
Key Accountmanager
Danny is de nestor van het team en ziet het als zijn persoonlijke...
More
Danny D'Hauwer
Danny D'Hauwer
Key Accountmanager

Danny is de nestor van het team en ziet het als zijn persoonlijke missie om zijn ervaring te delen maar tegelijkertijd zijn vizier breed te houden om up to date te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen. Dit laat hem toe mee te denken met onze klanten en maximaal te streven naar het bieden van werkbare en future proof oplossingen.

Danny is een sociaal dier, heeft een uitgebreide vriendenkring maar kan evengoed van de stilte genieten. Hij leeft zich sportief uit op zijn koersfiets maar kan evenzeer genieten als bourgondiër. Kortom als weegschaal is evenwicht heel belangrijk in het leven voor hem. Samen met zijn echtgenote Els tracht Danny vooral hun 2 jong volwassen zonen op weg te zetten in het leven en het gezinsgeluk te koesteren. Daarnaast zorgt zijn prettig gestoorde viervoeter, Zico, een stevige Franse herdershond (Beauceron) voor de nodige animo. 

Inge De Leener
Inge De Leener
Sales Assistant Foodservice
Inge is al jarenlang een vaste waarde bij Pietercil. Flexibel en staat ...
More
Inge De Leener
Inge De Leener
Sales Assistant Foodservice

Inge is Sales Assistente voor het Foodservice Team België. Al jarenlang een vaste waarde bij Pietercil. Flexibel en staat steeds klaar om hulp te bieden aan het team.
Een echte Foodie, heeft passie voor lekker eten,  kookt graag en is altijd te vinden om nieuwe producten & recepten uit te proberen.

In haar vrije tijd spendeert ze veel tijd met haar gezin. Je kan haar in het weekend dikwijls terugvinden aan de zijlijn als voetbalmama om te supporteren voor haar 2 zonen.

Evie De Smet
Evie De Smet
Foodservice Manager
Evie is Foodservice manager en stuurt ons Belgische en Nederlandse team aan...
More
Evie De Smet
Evie De Smet
Foodservice Manager

Maak kennis met Evie, onze Foodservice Manager. Zij stuurt enerzijds ons Belgische en Nederlandse team aan en blijft zoeken naar trends en nieuwe opportuniteiten in de markt anderzijds.

Deze vrolijke positivo bekijkt elke dag als een nieuwe dag, vol nieuwe mogelijkheden en kansen om bij te leren. Ze denkt in functie van oplossingen - geen uitdaging is haar te veel – ze gaat gestructureerd te werk en is blij wanneer deadlines gehaald worden. Als flexibele teamplayer staat ze altijd voor iedereen klaar. Een uitnodiging voor een drink of een etentje met vrienden en/of collega’s zal ze nooit afslaan en ook daar gaat ze niet als eerste naar huis. Deze doorzetter steekt graag de handen uit de mouwen, zit enerzijds niet graag stil maar kan anderzijds ook genieten van een rustig moment met een goed boek.

Haar batterijen worden opgeladen in de natuur, op verkenning van de kleinste paden en weggetjes, zowel in eigen streek als ver daarbuiten.

Customer Service

Voor vragen over uw bestellingen en/of leveringen, kan u steeds terecht bij ons Customer Service Team.

U kan hen het best bereiken tijdens de kantooruren op +31 10 447 95 00 of mail naar custserv.nl@pietercil.com

 

Samenwerken? Neem contact op.