Ons Nederlands Team

Ontdek de gezichten achter het Pietercil Foodservice team in Nederland

Danny Koster
Danny Koster
Key Accountmanager
De in 1973 in Dordrecht geboren, Danny Koster, is, na jaren...
More
Danny Koster
Danny Koster
Key Accountmanager

De in 1973 in Dordrecht geboren, Danny Koster, is, na jaren in de elektronica-retailbranche actief te zijn geweest in verschillende functies, in 2011 in dienst gekomen bij Pietercil Barends BV. Sinds 2017 is hij teamlid binnen het Benelux Pietercil Foodservice-team als 1 van de 2 Key Accountmanagers Nederland.

Deze Nederlandse Danny (hij heeft namelijk nog een Belgische naamgenoot in het Foodservice team) woont inmiddels ruim 20 jaar samen met zijn vriendin en hun 2 tienerdochters in de buurt van bourgondisch Breda, centraal tussen de 3 locaties van de Pietercil Group in Ternat (BE), Tessenderloo (BE) en Rotterdam (NL).

In zijn vrije tijd is Danny veel buiten te vinden, of voor een wandeling of ronde hardlopen door het bos danwel een heerlijk “slowcook-sessie” op de Big Green Egg in de achtertuin. Ook ’s winters staat deze met grote regelmaat aan. Danny is dus vaak tussen de potten en pannen te vinden. Daarnaast vindt Danny het belangrijk om ook in het sociale domein en het verenigingsleven actief te zijn. Hij is daarom lid van een lokale Rotaryclub en veel te vinden bij de hockeyvereniging MHC De Warande.   

Reinier Vlek
Reinier Vlek
Key Accountmanager
Reinier houdt van eten, in alle vormen: om er over te praten, om...
More
Reinier Vlek
Reinier Vlek
Key Accountmanager

Reinier houdt van eten, in alle vormen: om er over te praten, om het te maken en vanzelfsprekend om het te eten.

Zakelijk uit zich dit, in dat Reinier zijn energie haalt uit foodmerken en Private Label te introduceren in de foodservice market en dit vervolgens te laten ontwikkelen en verder te laten groeien bij de eindklanten. Privé is Reinier elke maand te vinden bij zijn kookclub Les Amis de Cuisine.

Is Reinier niet met eten bezig, dan is hij met vrienden aan het varen in zijn sloepje.

Nalinie Ramawadhoebé
Nalinie Ramawadhoebé
Sales Assistant Foodservice
Nalinie is al jarenlang een trouwe kracht in het Foodservice team. Als...
More
Nalinie Ramawadhoebé
Nalinie Ramawadhoebé
Sales Assistant Foodservice

Nalinie is al jarenlang een trouwe kracht binnen het Foodservice team (Food Team en sinds enkele jaren het Foodservice Team). Als vegetariër met Surinaamse roots staat ze altijd open om nieuwe gerechtjes in de wereldkeuken te proberen.

Staat ze niet in de kookpotten te roeren dan trekt ze er graag op uit voor een wandeling, een leuk feestje of een fijne vakantie met familie of vrienden. Een familiebezoek in Suriname staat ook jaarlijks op haar planning.

Evie De Smet
Evie De Smet
Foodservice Manager
Onze Foodservice Manager stuurt het Benelux team aan en is altijd...
More
Evie De Smet
Evie De Smet
Foodservice Manager

Maak kennis met Evie, onze Foodservice Manager. Zij stuurt enerzijds ons Belgische en Nederlandse team aan en blijft zoeken naar trends en nieuwe opportuniteiten in de markt anderzijds.

Deze vrolijke positivo bekijkt elke dag als een nieuwe dag, vol nieuwe mogelijkheden en kansen om bij te leren. Ze denkt in functie van oplossingen - geen uitdaging is haar te veel – ze gaat gestructureerd te werk en is blij wanneer deadlines gehaald worden. Als flexibele teamplayer staat ze altijd voor iedereen klaar. Een uitnodiging voor een drink of een etentje met vrienden en/of collega’s zal ze nooit afslaan en ook daar gaat ze niet als eerste naar huis. Deze doorzetter steekt graag de handen uit de mouwen, zit enerzijds niet graag stil maar kan anderzijds ook genieten van een rustig moment met een goed boek.

Haar batterijen worden opgeladen in de natuur, op verkenning van de kleinste paden en weggetjes, zowel in eigen streek als ver daarbuiten.

Customer Service

Voor vragen over uw bestellingen en/of leveringen, kan u steeds terecht bij ons Customer Service Team.

U kan hen het best bereiken tijdens de kantooruren op +31 10 447 95 00 of mail naar custserv.nl@pietercil.com.

Samenwerken? Neem contact op.